Etter svært gode resultater i de tre første kampene har situasjonen endret seg fullstendig. Jeg hadde en følelse av at prestasjonene ville svinge, men etter de to siste kampene mot Bjarg og Frøya er jeg, for å si det pent, rimelig skuffet.

Tok turen opp til Stavollen spent på hvordan laget ville gjøre det mot et antatt topplag som hittil har underprestert. For å si det kort og greit: De hadde ikke en sjanse. Bjarg var bedre i alt de gjorde. Dropper å vurdere prestasjonene til hver enkelt spiller denne gangen.

Det var vel et par av dem som prøvde, men dette er det svakeste jeg har sett på lenge. I denne kampen tillater jeg meg å stille spørsmål ved lagoppstilling og kampplan. For å ta det siste først: Jeg så ingen kampplan i det hele tatt. Det hele virket lite organisert, og det er merkelig. Jeg stiller også spørsmålstegn ved lagoppstillingen. Hvordan kunne en så god spiller som Jørgen Langeland Eide begynne på benken?

Savnet også Eriksen, og i tillegg har jeg lurt litt på om ikke gode spillere som for eksempel Bordvik kunne tatt en annen rolle enn stopper. Eide og Bordvik kom vel innpå, men for sent til å kunne gjøre noe fra eller til. Her får vi bare konstatere at Bjarg var et mye bedre lag. Håper forresten det går bra med spilleren fra Bjarg som fikk en stygg skade på slutten av kampen. Poeng blir uvesentlig når slike ting skjer på fotballbanen.

Avslutter betraktningene rundt kampen med å lure på hva som skjedde med det gode angrepsspillet vi til tider har sett? Adonaba, Steine og Antonsen ser ut til at de har glemt hvor målet står, men det skal sies at uten gode medspillere blir spissene fort arbeidsledige.

Les også

To kamper, seks poeng! Kan det bli bedre? Ja, det kan det!

Vel, over til kampen mot Frøya. Mine naboer fra Melkeplassen gjorde det bra i fjorårssesongen, og har også begynt bra i år. Hjemmekamp på Varden burde likevel bety tre poeng for FKF. Kampen ble sett på en liten telefonskjerm denne gangen, men det var like greit. Et par av spillerne jeg savnet fra kampen mot Bjarg hadde nå fått sjansen fra start, uten at det hjalp så mye som jeg håpet på.

Kampen mot Frøya var nok et eksempel på at denne sesongen kan bli varierende og skuffende for oss som håper på bedre tider. Det er likevel tidlig i sesongen og på sitt beste er laget godt nok til å hamle opp med de sterkeste i puljen. Dette er det opp til spillerne, og ikke minst trener Mangersnes å få til.

Etter tre tap og en dørgende kjedelig 0-0-kamp mot Frøya er det på tide å riste av seg elendigheten og prestere! Langeland Eide sitt kanonskudd i tverrliggeren var kampens høydepunkt. Slike skudd går av og til inn, men da må man klare flere skudd på mål. Skuffet.no!