• Glimt fra en av de mange familiedagene Kiwanis har arrangert i Fyllingsdalen. (Arkivfoto: Mette L. Skulstad)

Familiedagen til Kiwanis er avlyst

Vanskelig å oppfylle smittevernreglene.

Familiedagen er et godt innarbeidet arrangement i Fyllingsdalen. Første helg i september har Kiwanis-klubben Bergen-Fyllingsdalen samlet barnefamilier på Lynghaug skole ved Lynghaugtjernet, Der har det vært mye moro og aktiviteter for store og små. På skoleplassen har det vært hoppeborg, hestekjøring, dukketeater, tryllekunstner, kafeteria og loddsalg. Dette arrangementet har vi gjennomført i 39 år.  Men i år må klubben dessverre avlyse arrangementet. Det er vanskelig å oppfylle smittevernreglene når barna sitter samlet for å oppleve tryllekunstner eller dukketeater. Servering i kafeteriaen er også en utfordring.

Vi vil takke våre samarbeidspartnere og våre trofaste annonsører i alle disse årene og håper på at de er med oss i neste år.

Kiwanis-klubben håper at alle som har satt pris på familiedagen, vil møte opp når koronapandemien er over og arrangementet kan gjennomføres som før – forhåpentligvis i september 2021.

Vi håper på frivillig bidrag til vårt arbeide for barn og ungdom. Vi er også aktive i disse tider i vårt nærmiljø, selv med koronarestriksjoner. Det er mulig å Vipps penger til støtte til vårt arbeid på Vipps nr. 510749.

Innsendt av Roald Ingebrigtsen, president Kiwanis-klubben Bergen-Fyllingsdalen

Andre saker