• Koronasituasjonen fører dessverre til at du møter stengte dører på museet. (Arkivfoto: Mette L. Skulstad)

Kunngjøring:

Laksevåg kulturhistoriske forening i koronatider

Koronasituasjonen la en stor demper på aktiviteten til Laksevåg Kulturhistoriske forening i året 2020. Begynnelsen av 2021 ser dessverre ut til å følge i sporet fra i fjor, skriver styret i Laksevåg kulturhistorisk forening i et innlegg i Sydvesten.

Koronasituasjonen la en stor demper på aktiviteten til Laksevåg Kulturhistoriske forening i året 2020. De populære museumsbesøkene ble lagt ned og forenings- og møtevirksomhet ble minimert, - ja til og med årsmøtet ble utsatt fra mars til september. I vedlikeholdssammenheng måtte vi observere strenge smittevernregler, og av og til måtte arbeidsøkter vente. Vi mistet også dessverre et av medlemmene våre, Gunnar Lian, i koronaepidemien. 

Noen lyspunkt utnyttet vi, slik at vi kunne gjennomføre kulturdagene og 100 – årsjubileet for Holen skole ved å ta i bruk uteaktiviteter og telt. Noen få medlemsmøter kunne kjøres med både musikk og interessante foredrag under strenge smittevernregler. Men 4. oktober arrangementet ville blitt for stort i forhold til koronatiltakene. Arrangementet måtte derfor tones sterkt ned. 

Begynnelsen av 2021 ser dessverre ut til å følge i sporet fra i fjor. Derfor må vi ha nedstengte museumsbesøk, og møtevirksomheten blir tilpasset smittevernsituasjonen. Så får vi alle håpe at vi holder oss friske, og at året vi nå er inne i vil lysne for foreningen vår med alle våre interesserte medlemmer og besøkende.

Innsendt av styret i Laksevåg kulturhistoriske forening

Andre saker