• Løv-Ham ble spist opp av Fyllingen, løvene bare forsvant, skriver Dani Hellem. (Foto: Privat)

Meninger:

Det var en enorm frivillighet i Løv-Ham, som ikke var velkommen i FKF

Dani Hellem er en av dem som sto bak gjenopplivingen av Løv-Ham. Nå vil han gjerne ha Fyllingen tilbake.

Av Dani Hellem, frivillig i Løv-Ham

Jeg var en av initiativtakerne bak "nye" Løv-Ham, og også en av de som stemte for sammenslåing. 

Jeg er enig i det aller meste Runar Edvardsen skriver, og støtter endringen tilbake til Fyllingen. Tilhørigheten er det svært få som har, engasjementet rundt klubben er skuffende og potensialet for en stor klubb er der og bør utnyttes. 

Dine refleksjoner er gode, Runar, når deg gjelder FKF. Jeg synes dog du bommer når det kommer til ditt rolige stikk mot Løv-Ham på slutten av teksten. 

Jeg synes egentlig du på et tidlig tidspunkt svarer deg selv. Løv-Ham ble spist opp av Fyllingen, løvene bare forsvant. Ingen tvil om at Fyllingen har en historie som overgår løvene, men ikke glem hvem som var storebror de siste årene før sammenslåingen sportslig sett. 

Det var en enorm frivillighet i Løv-Ham, som ikke var velkommen i FKF etter at de fleste Løv-Ham-folk var tuppet ut av verv. Uten å gå i detalj så kjenner jeg meg veldig igjen i dine ord, om å føle man tar et samfunnsansvar og en gjeld å betale, så synd at det kun var Fyllingen-folk som fikk være med. 

Resultatet er at ingen av klubbenes medlemmer har noe tilhørighet. Det kunne vært gjort på en samlende måte, som jeg faktisk hadde troen på skulle skje. 

Engasjement er det aller viktigste for en idrettsklubb, derfor støtter jeg endringen tilbake til Fyllingen. 

(Innlegget ble først publisert på Facebook.)

Relaterte saker