• Trond Mohn har helt siden FK Fyllingsdalen ble til gjennom sammenslåingen av Fyllingen og Løv-Ham, bidratt med årlige bidrag til ren drift av klubben. Sydvesten kjenner til at det de siste årene har dreid seg om flere millioner kroner. (Arkivfoto: Kim Bøyum)

Les Trond Mohns SMS-gladmelding til FKF

I en tekstmelding til Sydvesten slår Trond Mohn fast at han fortsatt vil støtte FK Fyllingsdalen. Han har bidratt til klubbens drift med flere millioner kroner årlig.

Leder i FKFs kontrollkomite Trond Leganger advarte på FKF-årsmøtet onsdag om konsekvensene for klubben etter at styret trakk seg som følge av at deres budsjettforslag ble nedstemt av årsmøtet onsdag.

Leganger slo fast at han vil trekke seg både som leder av kontrollkomiteen, og sa at han vil trekke støtten fra Ragn-Sells, der han er direktør. Han sa videre at «vi har et datterselskap som er med og bidrar, og vi har venner som bidrar». Ingen navn ble nevnt, men Sydvesten vet at spesielt ett navn er høyaktuelt å trekke fram i denne sammenheng.

Trond Mohn har helt siden FK Fyllingsdalen ble til gjennom sammenslåingen av Fyllingen og Løv-Ham, bidratt med årlige bidrag til ren drift av klubben. Sydvesten kjenner til at det de siste årene har dreid seg om flere millioner kroner.

Nettopp Trond Leganger er en av svært få personer i FKF som Mohn har forholdt seg til i forbindelse med disse bidragene. Derfor var det ett sentralt spørsmål som aldri ble uttalt under årsmøtet på Varden onsdag, men som hang i den altfor hete luften i det overoppfylte lokalet i toppetasjen:

Hva nå med de årlige millionene fra Mohn?

Torsdag morgen forsøkte Sydvesten å kontakte Mohn for et intervju. I en tekstmelding stilte Sydvesten følgende spørsmål: Kommer du til å støtte klubben økonomisk på samme måte som før, eller er det aktuelt å droppe støtten etter det som har skjedd?

Mohn svarer følgende:

«Klart jeg fortsatt vil støtte, det er jo barn og ungdom som er det viktigste.»

Større gladmelding kunne de neppe fått, de som etter hvert blir valgt til å styre klubben videre.

Av

Kim Bøyum

kim@sydvesten.no

Relaterte saker