• Osvaag (til h.) har tidligere vært hovedtrener for Øygard, Bergen Nord, Frøya, Gneist og Vestsiden-Askøy. (Arkivfoto: Kim Bøyum)

Kenneth Osvaag har fått ny jobb i lokalfotballen

− Loddefjord var den eneste klubben med alle rammer på plass, sier 51-åringen.

Tidligere i høst kunngjorde Kennet Johannessen at han ikke fortsetter som trener for Loddefjords 4. divisjonsherrer. Mannen som overtar, heter Kenneth Osvaag.

− Jeg har hatt ett års pause og fått ladet batteriene. Nå fikk jeg en del forespørsler fra lokale klubber, men Loddefjord var den eneste klubben med alle rammer på plass. De har en god organisasjon, en veldig bra spillerstall og gode utsikter for rekruttering fra egne rekker − noe jeg er veldig opptatt av. Og de har et trener- og lederteam med ambisjoner for laget, samt veldig gode fasiliteter på Alvøen, sier Osvaag til Sydvesten.

Loddefjord ble nummer tre i 4. divisjon avdeling 1 i sesongen som nylig ble avlsuttet.

− Om Loddefjord klarer å beholde troppen og få inn et par nye spillere, er målet helt klart å slåss helt i toppen også neste år, sier mannen som er bosatt på Bjørge.

Etter en lang spillerkarriere i Løv-Ham var han Magnus Johanssons assistenttrener da de grønne og hvite rykket opp til 1. divisjon for 15 år siden. Osvaag har vært hovedtrener for Øygard, Bergen Nord, Frøya, Gneist og Vestsiden Askøy.

Av

Kim Bøyum

kim@sydvesten.no

Relaterte saker