• Leder Rune Helgesen (helt til venstre i bildet) og resten av valgkomiteen i FKF kaller inn til ekstraordinær generalforsamling 4. desember. Her fra det forrige årsmøtet 30. oktober. (Arkivfoto: Kim Bøyum)

FKF har kalt inn til nytt årsmøte

Men valgkomiteens innstilling til nytt styre er ennå ikke klar.

Innkallingen til det ekstraordinære årsmøtet er publisert på FK Fyllingsdalens nettside. Det vil finne sted 4. desember klokken 18.

Valgkomiteens innstilling til nytt styre er imidlertid ikke klar. Komiteen skriver i innkallingen at innstillingen vil komme senest en uke før generalforsamlingen.

 

LES OGSÅ (artikkelen fortsetter nedenfor):

En måned med maktkamp i FKF

Disse var til stede da FKFs framtid ble diskutert

− Smertelig klar over at klubben blør

Derfor kan kalenderen avgjøre FKF-maktkampen

- Et uklokt valg

Leter etter et samlende styre

Styret trakk seg med umiddelbar virkning

Trekker ut seg, firmaet, datterselskapet og sine venner

Denne SMS-en fra Trond Mohn vekker oppsikt på Varden

Åpner for å komme tilbake som daglig leder

Dette sa Kjell Tennfjord før årsmøtet

 

Sydvesten har den siste måneden fulgt maktkampen som har pågått i FKF. Det forrige styret trakk seg på årsmøtet 30. oktober som en følge av at deres budsjettforslag ble nedstemt med 25 mot 19 stemmer.

Siden har det pågått hektisk møtevirksomhet på Varden. Samtidig som valgkomiteen har arbeidet for å finne fram til styrekandidater, har ulike leirer i klubben mobilisert for å rekruttere nye medlemmer som vil få stemmerett i løpet av en måned fra innmeldingstidspunktet. Derfor er det knyttet stor spenning til hvordan det kommende årsmøtet vil arte seg.

Av

Kim Bøyum

kim@sydvesten.no

Relaterte saker