• Erik Huseklepp var spillende assistenttrener i årets sesong. (Arkivfoto: Kim Bøyum)

FKF har bare fem spillere på kontrakt

− Vi må bare avvente situasjonen og se, sier Erik Huseklepp.

Selv om fotballsesongen på lavere nivåer er over når vi kommer til november, er dette en viktig måned for de fleste klubber. Det handler om å legge planer for neste sesong, hente nye spillere og selvsagt en trener dersom den gamle har takket for seg.

I FK Fyllingsdalen har den siste måneden vært ganske annerledes. Klubben har vært uten daglig leder, styre og trener for herrenes A-lag i 3. divisjon. Det betyr at de lilla er langt på etterskudd hva gjelder planer for 2020-sesongen. A-laget har pr. i dag bare fem spillere på kontrakt: Erik Huseklepp, Andreas Eikum, Sebastian Brudvik, Ivar Mykkeltvedt og Joachim Hatland Sundfør.

Trener Hiep Tran ga beskjed tidligere i høst at han skal lede Sotra i 2. divisjon neste sesong. På Varden er trenerjakten satt på vent inntil et nytt styre er på plass. Det skal velges på et ekstraordinært årsmøte 4. desember. Sist uke kom valgkomiteens innstilling til det nye styret.

 

LES OGSÅ (artikkelen fortsetter nedenfor):

Denne mannen er innstilt som ny styreleder i FKF

En måned med maktkamp i FKF

Disse var til stede da FKFs framtid ble diskutert

− Smertelig klar over at klubben blør

Derfor kan kalenderen avgjøre FKF-maktkampen

- Et uklokt valg

Leter etter et samlende styre

Styret trakk seg med umiddelbar virkning

Trekker ut seg, firmaet, datterselskapet og sine venner

Denne SMS-en fra Trond Mohn vekker oppsikt på Varden

Åpner for å komme tilbake som daglig leder

Dette sa Kjell Tennfjord før årsmøtet

 

Årets spillende assistenttrener Erik Huseklepp sier at han ikke kan kommentere valgkomiteens innstilling fordi han kjenner lite til de ulike kandidatene. På spørsmål om hvordan han ser på A-lagets situasjon, svarer han:

− Klubben må finne ut hvilken retning den skal ta. Vi må bare avvente situasjonen og se. Det er ikke så mye vi kan gjøre, men det sier seg selv at vi håper at tingene blir fort avklart, sier Huseklepp.

Selv har han kontrakt ett år til.

− Jeg forholder meg til min kontrakt, og ut fra den er jeg med videre, sier Huseklepp.

Av

Kim Bøyum

kim@sydvesten.no

Relaterte saker