• Nye Holen skole skal stå klar til skolestart neste år. (Foto: Mette L. Skulstad)

Nye Holen skole: − Vi er veldig presset på tid

Jan Johannessen i Etat for utbygging oppdaterte om byggingen av nye Holen skole på folkemøtet på Indre Laksevåg sist uke.

Nye Holen skole har lenge vært et fast punkt på det årlige folkemøtet på Indre Laksevåg. Lenge var det lite annet enn utsettelser å melde om for Jan Johannessen (bildet), avdelingsleder i Etat for utbygging i Bergen kommune, men nå begynner man å se enden på det hele.

LES OGSÅ: Holen blir klimaforbilde

– Vi har veldig stram og presset framdrift. Skolen skal være ferdig til skolestart i 2021, og det har vi veldig tro på. Vi kan ikke si at skolen blir én måned forsinket, for da er et nytt skoleår i gang, sa Johannessen til de frammøtte.

Jan Johannessen har vært fast gjest på folkemøtene de siste årene.

Skolen vil totalt bestå av hele åtte etasjer, og Johannessen lover at både selve bygget og uteområdene blir av ypperste klasse når alt endelig står ferdig. Johannessen kunne også opplyse om at man i forbindelse med utbyggingen vil sørge for å lage tilkomstveier fra Holen opp mot Damsgårdsfjellet.

Av

Kim Bøyum

kim@sydvesten.no

Andre saker