Koronakrisen får konsekvenser for Sydvestens papirutgave

Viktig melding til Sydvestens abonnenter.

Koronakrisen har rammet næringslivet knallhardt både globalt og helt lokalt. Når Bergen og resten av Norge i stenges ned, blir det bråstopp i økonomien i veldig mange små og store lokale bedrifter.

For Sydvestens del betyr det at en rekke av dem som vanligvis ville annonsert i avisen, i en periode ikke vil gjøre det. Dette betyr igjen at en viktig del av avisens inntekter i en periode vil utebli. Som en følge av dette har avisens ledelse sett seg nødt til å foreta umiddelbare grep for å kutte kostnader:

  • Våre to heltidsansatte redaksjonelle medarbeidere er permittert 50 prosent.

  • I en periode framover vil Sydvesten kun i enkelte uker komme ut som papiravis. Neste papiravis blir 2. april. I mellomtiden ber vi våre abonnenter om å lese oss på sydvesten.no.

Disse beslutningene er fattet med tungt hjerte, og vi beklager på det aller sterkeste overfor våre kjære lesere.

Samtidig ber vi om forståelse for at grepene er gjort for å sikre at Laksevåg og Fyllingsdalen har en god og levedyktig bydelsavis også når denne helt spesielle situasjonen er over.

Vi i Sydvesten lover å gjøre vårt ytterste for å sikre våre lesere en best mulig dekning både på nettavisen og i de papirutgavene som vil komme ut.

 

Beste hilsen

Sydvestens redaksjon

Andre saker