• Sydvestens redaksjon informerer om status tre måneder etter at koronakrisen rammet.

Oppdatert informasjon til Sydvestens abonnenter

De to siste papiravisene før sommerferien kommer torsdag 18. juni og torsdag 2. juli.

Kjære Sydvesten-abonnenter!

Mange av dere savner den ukentlige papirutgaven av Sydvesten, og en del har tatt kontakt med oss for å etterlyse avisen. Her er informasjon om status pr. i dag, 11. juni:

Som vi tidligere har informert om, rammet koronakrisen Sydvesten brått og kraftig i mars. Da det lokale næringslivet stengte ned, falt store deler av våre viktige annonseinntekter bort over natten. På grunn av dette så avisens ledelse seg nødt til å gjennomføre noen umiddelbare grep i form av delvise permitteringer i redaksjonen.

Selv om situasjonen ser lysere ut nå enn for tre måneder siden, er vi ennå ikke tilbake der vi var i forkant av koronakrisen. Deler av redaksjonen er fremdeles delvis permittert, og det lar seg foreløpig dessverre ikke gjøre å gi ut ukentlige papirutgaver. I stedet gjør vi vårt ytterste for at de avisene som blir gitt ut er fyldigere enn ellers, og vi har spisset satsingen på sydvesten.no.

Vi informerer med dette om at de to siste papiravisene før sommerferien kommer torsdag 18. juni og torsdag 2. juli. Informasjon om utgivelseshyppigheten fra og med august vil komme så fort vi har kjennskap til den.

For oss som jobber i Sydvesten er det viktig å takke våre trofaste lesere for tålmodighet og forståelse i en vanskelig tid!

Som vi har skrevet før er beslutningene fattet med svært tungt hjerte, og vi beklager ulempene for dere lesere på det sterkeste. Samtidig ber vi om fortsatt forståelse for at grepene er gjort med én tanke i hodet: Å sikre at Sydvesten kommer seg gjennom krisen, slik at Laksevåg og Fyllingsdalen også videre har en god og levedyktig bydelsavis.

Beste hilsen

Sydvestens redaksjon

Andre saker