• Pastasentralen er på plass på Oasen. – Jeg gleder meg til å gi god pasta til fyllingsdølene, som ikke lenger må reise helt inn til byen, sier daglig leder Alexander Hovden Youssef (i rødt). Her med Fabiano Bignapiano (til v.), Eli Eneva og Riccardo Agnelli. (Foto: Kim Bøyum)

Pastasentralen er kommet til Dalen

22 år gamle Alexander Hovden Youssef kunne glede seg over storinnrykk på åpningsdagen.

Pastasentralen åpner sin tredje restaurant (etter sentrum og Vestkanten) i lokalene der Eataly holdt til på Oasen. Daglig leder i Fyllingsdalen er Alexander Hovden Youssef (22). Han ble overrasket over hvor mange som fant veien til restauranten fredag rundt lunsjtider.

- At vi skulle ha full restaurant etter en time, hadde jeg ikke ventet, smiler han.

- Hvordan er det å bli sjef her som 22-åring?

- Det er definitvt spennende. Jeg har jobbet i Pastasentralen siden jeg var 13-14 år, og følte meg klar for nye utfordringer nå, sier Youssef.

- Vi har veldig flinke kokker. Jeg gleder meg til å gi god pasta til fyllingsdølene, som ikke lenger må reise helt inn til byen. Så håper jeg at pensjonistene kan komme hit for en kopp kaffe på formiddagen.

Restaurantsjefen sier at det blir noen endringer i menyen i forhold til den originale Pastasentralen.

- Menyen blir litt mindre, og det blir noen nye retter. De rettene vi har på menyen, skal være så bra som mulig, sier Youssef, som ser fram til en høst med mye arbeid.

Restauranten skal være åpen så lenge senteret har åpent, men har også muligheten til å holde søndagsåpent.

- Det er ennå noen beslutninger som må tas, men det kan bli fast søndagsåpent, sier Youssef.

Av

Kim Bøyum

kim@sydvesten.no