• Stengingen pågår fra torsdag 17.9 kl 06:00 til lørdag 19.9 kl 18:00.

Arbeidet med ny gangbro stenger Hjalmar Brantings vei

Fra torsdag morgen til lørdag kveld blir Hjalmar Brantings vei stengt mellom Kiwi-butikken på Oasen og Folke Bernadottes vei.

Bybanen Utbygging arbeider nå med den nye gangbroen fra Vestre Sælemyr borettslag og til Oasen, over Hjalmar Brantingsvei. Fra Kiwi-butikken til Folke Bernadottesvei må derfor entreprenøren NCC holde veien her stengt på grunn av støpearbeider. 

Stengingen pågår fra torsdag 17.9 kl 06:00 til lørdag 19.9 kl 18:00.

Betongen må herdes tilstrekkelig etter at den er støpt før det er sikkert og slippe trafikk under gangbroen.

(Foto: Camilla Einarsen)

Beboere og gjester ved Vestre Sælemyr borettslag får mulighet til å komme til parkeringsplassen og deres garasjeanlegg under hele stengingsperioden. Da benyttes innkjøring via rundkjøring i Folke Bernadottesvei.  

- Gangbroen vil være klar til bruk månedsskiftet oktober/november og da vil også den midlertidige gangbroen bli fjernet, sier byggeleder Svein Rosseland i Bybanen Utbygging, som beklager ulempene dette medfører beboere i Fyllingsdalen. 

Av

Kim Bøyum

kim@sydvesten.no

Andre saker