• Glass av Sigrid Rostad.

  • Våt blomst av billedkunstner Kari Andrine Frønsdal.

  • Patricia Sichmaova stiller ut kunstverk i glass.

Høstutstilling på Galleri Lotus

Lørdag blir det vernissage i Straumeveien.

Kunst & kultursenteret Galleri Lotus, som holder til i Straumeveien 206 ved Nordåsvannet, hadde åpningshelg 27. og 28. juni og opplevde stor publikumstilstrømning og stor begeistring både for utstillingen og for de vakre omgivelsene. Nå inviterer Galleri Lotus til ny vernissage.

Lørdag 3. oktober kl 12.00 åpner galleriet sin høstutstilling. De som deltar på utstillingen er billedkunstnerne Nina Heldal, Kari Andrine Frønsdal, Akire Art, Gunnar Langlo, Ulf Røstøen og Stein Bakke, keramiker Jeanette Andrea Falbach og glassblåseren Sigrid Rostad. Alle disse er faste medlemmer av Galleri Lotus.

Som gjesteutstiller kommer glasskunstner Patricia Sichmaova som stiller ut sine vakre kunstverk i glass.
På åpningen blir det også musikkinnslag ved jazzmusikerne Amund Lauritzen, Stein Bakke og Sigurd Ulveseth.

Andre saker