• Politiet ønsker kontakt med alle som befant seg på turveien fra Sælen kirke, forbi fotballbanene på Varden og mot Bjørge onsdag 7. oktober mellom klokken 14 og 16. (Foto: Tonje Geithus)

Politiet ber om tips:

Jente skal ha blitt dratt inn i skogen på Varden

En voksen mann skal ha forsøkt å kle av henne, men jenten klarte å løpe unna.

Politiet i Bergen etterforsker en sak der en jente i barneskolealder skal ha blitt dratt inn i skogen av en voksen mann og forsøkt kledd av den 7. oktober, omtrent klokken 15. Dette skjedde mellom Sælen kirke og Vardesvingen.

Politiet la tirsdag ettermiddag ut en post på sin egen Facebook-side der de ber om hjelp og oppfordrer alle som gikk turveien fra Sælen kirke, forbi fotballbanene på Varden og mot Bjørge onsdag 7. oktober mellom klokken 14 og 16 om å ta kontakt med politiet.

– Vi vet at det var folk på turveien i dette tidsrommet og ber om at de tar kontakt med politiet. Vi vil vite om noen kan ha sett noe som kan hjelpe oss i etterforskningen. Vi vet også at det var barn i området på denne tiden, og ber foreldre høre med barna sine om de har sett noe, skriver politiet på Facebook.

Tips kan ringes inn til politiets tipstelefon 47696060 (ikke sms), eller du kan legge inn opplysninger på nett: https://tips.politiet.no/vest.

Tirsdag ettermiddag gikk politiet fra dør til dør i området. Politiinspektør Tore Salvesen sa onsdag formiddag til BT at de har fått inn 10-15 tips.

Han forteller at jenten har gitt et «relativt detaljert og godt signalement», og at politiet gjør en etterforskningsmessig jobb med å sjekke lignende saker og personer som har vært involvert i lignende forhold.

Av

Daniela Elvebakk Mala

daniela.elvebakk@sydvesten.no

Andre saker