• Senterleder, Erik Mørk, og kafeeier Tone Ask Nordås, regner med at det vil ta litt tid før koppen blir kjent blant folk og brukt av handlende på Oasen. Samtidig håper de at koppen vil bli populær på sikt, og hjelpe mange til å få noen å prate med. 

Startet folkebevegelse mot ensomhet fra kjøkkenbordet:

Nå har de grønne koppene kommet til Caféen i 2.

Kjenner du på ensomhet eller har du bare lyst å prate? Da skal du velge deg en grønn kopp på Caféen i 2. på Oasen. (Er du ikke abonnent? Nå kan du prøve Sydvesten gratis i 4 uker, bare trykk på saken og følg instruksene!)

Artikkelen er kun tilgjengelig for abonnenter

Bli abonnent du også

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Daniela Elvebakk Mala

daniela.elvebakk@sydvesten.no

Andre saker