• Daglig leder Kim Davidsen beretter om en positiv vind i Bønes IL, på mange måter. – Vi har hatt idrettsleir og fotballskole i sommerferien, og både håndballskole og fotballcamp i høstferien. Og vi ser et økende engasjement fra ungdommene i klubben som melder seg på aktivitetslederkurs, dommerkurs og trenerkurs som klubben arrangerer, sier den daglige lederen. (Foto: Kim Bøyum) 

Må vente med å feire 25-årsjubileet:

Bønes IL har økt medlemsmassen gjennom koronakrisen

Midt i koronakrisen har Bønes IL for første gang ansatt en daglig leder og utvidet tilbudet til barn helt ned i fireårsalderen. Nå kommer ungene både fra Fana og Fyllingsdalen for å være med i det 25 år gamle idrettslaget. (Ikke abonnent? Prøv gratis i fire uker, så får du lese saken!)

Artikkelen er kun tilgjengelig for abonnenter

Bli abonnent du også

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Kim Bøyum

kim@sydvesten.no

Andre saker