• Stig Torgersen frykter at et kutt i åpningstidene til MO-senteret Gyldenpris vil føre til en større åpen russcene på Laksevåg. Han mener at Laksevåg senter kan bli et av flere steder der rusavhengige vil samle seg på kveldstid. (Foto: Daniela E. Mala) 

Frykter at Laksevåg igjen blir en åpen russcene

Forverret situasjon for rusmisbrukerne, åpen russcene, mer kriminalitet, større belastning på pårørende, økt press på legevakten og kompetansetap. Dette frykter Stig Torgersen (Sp) blir konsekvensene dersom MO-senteret Gyldenpris må kutte i åpningstiden.

Artikkelen er kun tilgjengelig for abonnenter

Bli abonnent du også

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Daniela Elvebakk Mala

daniela.elvebakk@sydvesten.no

Andre saker