• Vidar Gjesdal gir seg i FyllingenBergen, og starter i ny jobb som toppidrettssjef ved Metis videregående skole. (Arkivfoto: Kim Bøyum)

Gir seg i FyllingenBergen

Etter syv år i klubben, gir Vidar Gjesdal seg som daglig leder i FyllingenBergen.

Gjesdal var trener i tre år, før han ble daglig leder. Det er klubben som melder om at Gjesdal gir seg på sine egne nettsider

– For min del har det vært en jul med mye tankevirksomhet. Jeg har fått muligheten til å bli ny toppidrettssjef ved Metis Videregående skole, noe jeg valgte å takke ja til. Det har bestemt ikke vært et enkelt valg, jeg trives utrolig godt her og mener vi er på et ståsted som er mer spennende enn på lang tid i FyllingenBergen. Selv om det blir uten meg som en del av administrasjonen, håper jeg å kunne bidra videre i klubben i annen rolle. Jeg skal ikke videre til en konkurrent, tvert imot, sier Gjesdal til klubben.

Klubben takker Gjesdal for jobben han har gjort, og skriver på nettsiden sin at de ønsker han lykke til videre.

Av

Daniela Elvebakk Mala

daniela.elvebakk@sydvesten.no

Andre saker