• Tommy Sulen var også en entertainer og musiker, og spilte på åpningen av søsteren Marianne Sulen sin maleriutstilling på Oasen i 2018. (Foto: Mette Skulstad)

Tommy Sulen er død

Supporterlegenden gikk bort tirsdag ettermiddag etter en 14 år lang kamp mot kreft, 61 år gammel.

Sulens nærmeste familie bekreftet bortgangen til BA.

– Det er den beste faren vi kunne hatt. Han har vært en fantastisk pappa, forteller barna, Juni og Vetle Sulen Skogseth til BA.

Da Sydvesten skrev om eventyrsesongen 1990 i høst, skrev vi at “ingen i bydelen kunne forholde seg likegyldig til fotballunderet som hendte i nabolaget. Sjefssupporter Tommy Sulen, med sydvest og en gedigen ropert, ble landskjent sammen med duskedamene”.

 

Les artikkelen her: https://www.sydvesten.no/nyheter/2020/10/19/dette-husker-de-fra-eventyrsesongen-1990/

 

Sulen var en legende, men han var ikke bare kjent for engasjementet i fotballen. Han var like dedikert i å heie fram Fyllingen håndball, og på Facebook skriver klubben i dag at de tok nyheten med stor sorg.

– Det er ingen overdrivelse å kalle Sulen for en supersupporter. Han var mannen med den store «roperten» da Fyllingens fotballherrer tok steget opp i eliteserien i 1990. Og da håndballherrene fulgte etter, så ble han et fast innslag i Framohallen. «Vi e Fyllingen» og «Heia Fyllingen» ble like mye håndballens sanger som fotballens. Og de synges fortsatt, både i Framohallen og når våre lag, både store og små, er ute og representerer på turneringer, skriver klubben på Facebook.

Av

Daniela Elvebakk Mala

daniela.elvebakk@sydvesten.no

Andre saker