• Veldig mange har gode minner om Tommy Sulen. (Foto: Mette L. Skulstad)

Tommy Sulen 1959-2021:

«En fantastisk mann på alle måter»

Tommy Sulen døde tirsdag, men vil ikke bli glemt.

Svært mange har skrevet sine kondolanser i sosiale medier etter at den triste meldingen om Tommy Sulens bortgang kom tirsdag. Her er noe av det som er skrevet om legenden fra Fyllingsdalen:

Trym Bilov Olsen, tidligere FyllingenBergen-spiller: Utrolig trist å høre. Største gledessprederen jeg har sett på tribunen i håndballnorge! Hadde gleden av å spille med han i ryggen i to år i Fyllingen og hentet hjem klubbens første NM-gull med stor hjelp av Tommy sitt engasjement på tribunen. Kommer alltid til å huske Tommy.

Frank Stokke, tidligere keeper i Fyllingen fotball: Ufattelig trist melding. Takk for mange gode minner og samtaler Tommy! Hvil i fred.

Anders Fältnäs, tidligere FyllingenBergen-trener: RIP Tommy. En fantastisk mann på alle måter.

Kenneth Osvaag, fotballtrener og tidligere Løv-Ham-spiller: For en mann. Du satt ditt preg på idretten i Fyllingsdalen som ingen annen. Ditt bidrag på siden har vært til inspirasjon for uendelig mange idrettsmenn og kvinner. Hvil i fred.

Erik Hanøy, Fyllingen-speaker, journalist og foredragsholder: Han var et fantastisk menneske. Alltid positiv, selv om sykdommen preget ham. En ener foran publikum, både fra scenen og på tribunen. Han vil bli dypt savnet. R.I.P.

Jan Rognaldsen, tidligere markedssjef på Vestkanten og Fyllingen-mann: Skikkelig trist. Har hatt mange gode stunder med Tommy. Dypt savnet.

Linda Merete Vika: Så trist. Husker heiabrølene dine helt tilbake til 80-tallet. RIP.

Bård Henning Lie: Husker at det var et høydepunkt de gangen han dro frem verdens største ropert. Det var Fyllingens utgave av Hanøy på gjerdet foran Store Stå. En ekstremt fargerik mann, han fikk inn lidenskap i bydelsklubben og skapte en unorsk stemningen på tribunene på Varden. Den gangen var det mange Brannfans som gikk på Varden, blant annet for å se krumspringene til Tommy. Hvil i fred, Tommy.

Eva Robson: En fantastisk mann og unik person - hvil i fred Tommy.

Dagfinn Høyberg: Glemmer aldri «bølgen» med Tommy både før -under og etter Fyllingen sine hjemmekamper. Entertainer av rang.

Christian Johannes Torsvik: Tommy elsket Brann. Han var bare så drittlei av at klubben aldri fikk orden på ting og ble skikkelig drevet. I Fyllingen var det bånn gass og masse plass til en fyr av Tommys kaliber. En flott fyr jeg var så heldig å møte og bli litt kjent med, en gang tidlig på 90-tallet. Rip

Tor Kristian Lavik: Han var en ekte fotballsupporter, både for Brann og kanskje spesielt Fyllingen. Det var jo alltid topp stemning når det var lokaloppgjør tidlig nittitallet mellom Fyllingen og Brann og Tommy var der med sin ropert.

Anne G. Gunnarsen: Var en flott mann og koselig mann, varme tanker til familie og venner, hvil i fred .

Helén Ytre-Hauge Merkesvik: Veldig trist å lese Glemmer aldri opptreden han og Tron hadde i bryllupet mitt for over 19 år siden, kor vi lo og koste oss

Stian Alexander Bruvik: Glemmer aldri den dagen vi hadde kranselag på nabohuset til Tommy. Da kom han plutselig inn arbeidsbrakken til oss med nyskrevet låt om oss til Kranselaget  Hvil i fred Tommy.

Av

Kim Bøyum

kim@sydvesten.no

Andre saker