• Fra MOLA-stiftelsen mottok 50 000 kroner fra et privat fond, gikk det ikke mer enn én uke før de kunne overlevere 20 par langrennski, skistøvler og staver til BUA Vestkanten. – Når alle gode krefter jobber sammen får vi det til, smiler George Myhrvold i MOLA-stiftelsen.

BUA Vestkanten har fått skiutstyr for 50 000 kroner

Fra MOLA-stiftelsen mottok 50 000 kroner fra et privat fond, gikk det ikke mer enn én uke før de kunne overlevere 20 par langrennski, skistøvler og staver til BUA Vestkanten. – Når alle gode krefter jobber sammen får vi det til, smiler George Myhrvold i MOLA-stiftelsen.

Artikkelen er kun tilgjengelig for abonnenter

Bli abonnent du også

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Mette L. Skulstad

skulstad@sydvesten.no

Andre saker