• – Vi har en kjempestor utfordring med den store byutviklingen som nå skjer på Laksevåg, leder Ann Kristin Ramstrøm (til h.) og nestleder Ann Helen Nessen i Initiativ:Laksevåg. Bildet er fra da de kjempet for å bevare Laksevåg-kranen høsten 2018. (Arkivfoto: Kim Bøyum) 

Slutt for områdesatsingen i Indre Laksevåg:

– Det er ikke slik at alle problemer er over

Bergen bystyre har vedtatt at områdesatsingen i Indre Laksevåg skal fases ut i løpet av 2022. Selv om mye er blitt bedre etter ni år med områdesatsing, er det fortsatt mye å jobbe med, mener Initiativ:Laksevåg.

Artikkelen er kun tilgjengelig for abonnenter

Bli abonnent du også

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Tonje Geithus

tonje@sydvesten.no

Andre saker