• Pablo Figoeroa kan nesten ikke tro det er sant. Han har akkurat gjort som han har gjort uendelig mange ganger før, nemlig levert glass og metall til gjenvinning. Denne gangen ble han overrasket med en sjekk på 5000 kroner, som en påskjønnelse for at han sørger for at glasset og metallet kan brukes om igjen. Sindre Remme fra Sirkel overrekker sjekken, Sunniva Haugsbø filmer overrekkelsen. (Foto: Mette L. Skulstad)

Pablo skulle bare levere glass til gjenvinning – mottok overraskelse på 5000 kroner

At gjenvinning lønner seg for miljøet, er fyllingsdølen Pablo Figoeroa veldig klar over. Men at det også skulle vise seg å bli lønnsomt for ham i form av en god slump penger på kontoen, hadde han ikke trodd.

Artikkelen er kun tilgjengelig for abonnenter

Bli abonnent du også

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Mette L. Skulstad

skulstad@sydvesten.no

Andre saker