• John Kristian Skage stoppet gruppen flere steder for å fortelle om planene til gravplassmyndighetene de ulike stedene i skogen. (Fra venstre: Christine Henriksen Ødegaard, Helge Sætre, John Kristian Skage, Birthe-Lisbeth Ludvigsen (leder for Kanadaskogens venner), Trond Wathne Tveiten, Kjell Magne Fagerbakke (MDG) og Arild Helle) 

– Jeg er helt sjokkert!

– Dette er verre enn jeg noen sinne hadde forestilt meg, og jeg visste det var ille, sier Trond Wathne Tveiten, som er vara til bystyret for Miljøpartiet De Grønne (MDG) etter å ha fått omvisning i Tennebekk der Gravplassmyndigheten ønsker å bygge en minnelund.

Artikkelen er kun tilgjengelig for abonnenter

Bli abonnent du også

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Daniela Elvebakk Mala

daniela.elvebakk@sydvesten.no

Relaterte saker