• Høyre synes det er feil at bare de mellom 18 og 70 år skal kunne søke om å bidra til gjennomføringen av valget, skriver bystyrerepresentant Eivind Nævdal-Bolstad (bildet) og Karl Strydom Eidesund, nestleder Bergen senior Høyre.

Meninger:

Fjern «sperregrensen» på 70 år

I forbindelse med årets stortingsvalg søker Bergen kommune etter valgmedarbeidere for gjennomføring av valget. Der går det frem at det er kun bergensere mellom 18 og 70 år som kan søke om å bidra til gjennomføringen av valget, skriver Karl Strydom Eidesund, nestleder Bergen senior Høyre og Eivind Nævdal-Bolstad, bystyrerepresentant.

Artikkelen er kun tilgjengelig for abonnenter

Bli abonnent du også

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Andre saker