Motorsyklist døde etter ulykken i Loddefjord

Mandag kveld bekreftet politiet at en mannlig motorsyklist i 60-årene døde etter ulykken på riksvei 555 utenfor Lyderhorntunnelen på mandag.

– Politiet har iverksatt etterforskning, og saken vil videre håndteres av Trafikkseksjonen ved Askøy lensmannskontor, skriver operasjonsleder og politioverbetjent Stine Mjelde i Vest politidistrikt i en pressemelding.

Det var litt over klokken 12 på mandag at politiet fikk beskjed om en ulykke der to motorsyklister og en bil var involvert. Da nødetatene kom til stedet viste det seg derimot at det mest sannsynlig var to ulykker, ifølge BA.

– En bil har foretatt et feltskifte som førte til at en motorsykkel har veltet. Som følge av dette har en bil bak dem bråbremset, og en annen motorsykkel kjørte inn i bilen bakfra, forklarer operasjonsleder Tore-André Brakstad til BA.

Den andre motorsyklisten skal være lettere skadd. 

Ulykkene førte til at Lydernhorntunnelen måtte stenges i begge retninger en stund. Det førte til lange køer på mandag.

Av

Daniela Elvebakk Mala

daniela.elvebakk@sydvesten.no

Andre saker