• Barn og unge som trener og klatrer i den flotte aktivitetsparken. (Foto: Tor Engevik)

  • Ola Sørland og sønnen Sebastian på ett år gjør seg klar til nye aktivteter, mens andre barn hviler ut på skaterampen og grillplassen i bakgrunnen. (Foto: Tor Engevik) 

  • Leonora Dreshaj Engevik fra Storhammeren følger spent med på hvor ballen lander, mens Serena og far, Kristoffer Lie Nilsen, fra Lyshovden borettslag følger med på spillet sammen med Ola og sønnen Sebastian Sørland fra Storhammeren som også følger med. (Foto: Tor Engevik)

  • Glade barn i ballbingen til den nye aktivitetsparken. (Foto: Tor Engevik)

  • Fra venstre: Leonora og Serena konsentrerer seg sterkt om å treffe ballen når de spiller bordtennis med andre ivrige barn. (Foto: Tor Engevik) 

  • Svein Erik Mjeldheim er nestleder i Vestlund borettslag og er for anledningen utskremt fotograf fra bladet Vestbo for å ta bilder fra åpningen. Glade barn og voksne i bakgrunnen. (Foto: Tor Engevik)

Åpnet ny aktivitetspark i Storhammeren

Et hundretalls barn, unge og voksne storkoste seg og værgudene smilte under åpningen av den nye aktivitetsparken i Storhammeren, ifølge Tor Engevik som har sendt inn bilder og tekst til Sydvesten.

 Det er Vestlund borettslag som har investert i den nye parken.

– Det er vel anvendte penger å gi barn og unge gode aktiviteter, sier Frederik Engevik på vegne av styret i laget. 

Aktivtetsparken er variert og inneholder ballbinge, skateramper, håndball- og basketballmål. Og hvis noen vil trene, så er det flere utendørs treningsapparater, turnringer og diverse klatreapparater. Det er et stort og flott bordtennisbord og en flott grillplass som gjøres om til skøytebane om vinteren. 

Av

Daniela Elvebakk Mala

daniela.elvebakk@sydvesten.no

Andre saker