• Områdesatsing i Loddefjord og Olsvik jobber med inkluderende nærmiljø, byutvikling og infrastruktur, oppvekst og utdanning i Loddefjord og Olsvik. Eventyr i Parken er et teaterkompani som gjennom ulike arrangementer ønsker å skape utendørs kulturopplevelser for ulike aldersgrupper. Gruppen består av Lina T. Fjørtoft, Stine R. Svellingen, Thomas B. Brandt og Magdalena Kuna.

Eventyret om Reveenka i Loddefjord

I løpet av våren har barnehagebarn i Loddefjord og Olsvik fått gleden av å delta på vandreteateret Reveenka. Barna i Kidsa Sandgotna er noen av barna som har opplevd at nærområdet har blitt forvandlet til en magisk eventyrverden med snakkende dyr og spennende historier.

Artikkelen er kun tilgjengelig for abonnenter

Bli abonnent du også

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Andre saker