• Foto: Sydvesten-tipser

Væpnet aksjon i Fyllingsdalen: Person ble observert på Oasen med våpenlignende gjenstand

Mannen er nå anholdt.

Alle nødetater rykket mandag klokken 14.19 ut til Oasen i Fyllingsdalen.

Klokken 15.11 forteller politiet om aksjonen i en pressemelding:

“Politiets operasjonssentral fikk 20.09.21 kl. 14.19 melding fra publikum om en person som var observert med en våpenlignende gjenstand på Oasen kjøpesenter i Bergen. Politiet rykket ut med flere bevæpnete patruljer og fikk kontroll på en mistenkt mann i 20-årene i nærheten av stedet. Mannen ble anholdt uten dramatikk. Politiet undersøker omstendighetene i saken. Det er ikke meldt om personer som er blitt truet eller skadet”, skriver politiets operasjonsleder Eirik Loftesnes.

Dersom publikum har opplysninger i saken, kan operasjonssentralen kontaktes på tlf. 02800, skriver politiet.

De mange utrykningskjøretøyene fikk folk i området til å sperre opp øynene. Den første uttalelsen fra politiet bar også preg av dette var noe de tok på aller største alvor.

– Politiet har fått melding om en person som gikk gjennom Oasen kjøpesenter med et skytevåpen. Den meldingen er alvorlig, og på bakgrunn av det har vi rykket ut med alt tilgjengelig personell fra politi, helse og brann, sa innsatsleder John-Endre Skeie i politiet ifølge BT.

Av

Kim Bøyum

kim@sydvesten.no

Andre saker