• Terje Mikkelsen, Terje Håland og Ove Haukås er ivrige turgåere i Krohnegården. De har alle bodd i området i hele sitt liv. Den smale veien med stadig økende trafikk, ingen fortau og dårlig sikt, er kilde til bekymring for de tre karene. – Denne veien er livsfarlig for gående, mener Haukås. (Foto: Mette L. Skulstad).

Utbedrer veien i Krohnegården, men anlegger ikke fortau

Mange av beboerne i Krohnegården har i årevis vært bekymret for at det skal skje en alvorlig ulykke langs den gamle bygdeveien over Krohnegården. Smal og uoversiktlig vei og stadig økende trafikk langs veien har ifølge beboere skapt mange farlige situasjoner. – Men nå skjer det endelig noe her, smiler Terje Mikkelsen.

Artikkelen er kun tilgjengelig for abonnenter

Bli abonnent du også

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Mette L. Skulstad

skulstad@sydvesten.no

Andre saker