• I foajeen i Framohallen har Fyllingen lagt ut en kondolanseprotokoll for Preben Olsen. Han sto bak mange av arrangementene i hallen på Varden. (Foto: Kim Bøyum)

Fyllingen-ildsjel Preben Olsen er død: «Han hadde en stor kjærlighet for bydelen og klubben»

Preben Olsen er gått bort etter måneder med sykdom. Han hadde alltid et stort smil om munnen, skriver Fyllingen Håndball.

Fyllingen Håndball skriver på Facebook at det var med stor sorg at de mandag mottok budskapet om at Preben Olsen er gått bort.

Klubben skriver videre:

“Fyllingen-patrioten og -entusiasten var et kjent fjes for de fleste som har tatt turen innom Framohallen, der han gjerne satt bak et trommesett på tribunen for å skape stemning. Han var et ja-menneske av rang, hadde alltid et stort smil om munnen - og pratet og kom godt overens med alle. Han var idérik, og hadde en stor kjærlighet for bydelen og klubben. Han står bak mange av arrangementene som har vært i Framohallen, og var evig optimist med tanke på hva man kan få til.

Våre tanker går først og fremst til Prebens nærmeste. Da særlig hans kone Nina, som har lang fartstid med Fyllingen på ryggen, både som spiller og trener, og barna Maya og Mathias, som begge spiller aktivt i klubben.

Hvil i fred, kjære Preben.

Du vil bli dypt savnet”

I foajeen i Framohallen har Fyllingen lagt ut en kondolanseprotokoll. Der kan alle som ønsker komme innom for å skrive en siste hilsen til den populære Fyllingen-ildsjelen.

Av

Kim Bøyum

kim@sydvesten.no

Andre saker