• Lea Alise Gundersen (nummer 2 fra venstre) i ferd med å sikre seg gullet på 60m hekk.

  • Finalen på 60m i klassen G18-19 år. Emil Gundersen (129) sikret sølvet, mens Mats Rosseland Hjørnevik i banen ved siden av tok 4.plassen.

  • Gjengen som representerte Fyllingen på årets innendørs Ungdomsnorgesmesterskap i Steinkjer (fra venstre): Nicoline Coulson, Guro Navelsaker Hjeltnes, Lea Alise Gundersen, Anne Danielsen, Linus August Rygh, Mats Rosseland Hjørnevik, Emil Gundersen, Øyvind Magnus Morstøl.

Ungdomsnorgesmester fra Fyllingen

Med over 100 medlemmer fra 7 år og oppover, har Fyllingen friidrett vokst seg til å bli en stor friidrettsklubb. Og det gror godt.

Innsendt av Fyllingen friidrett

Ungdomsnorgesmesterskapet i Steinkjer 4.-6. mars avsluttet årets innendørssesong for de fleste av utøverne fra Fyllingen. Fyllingen stilte med 8 utøvere fra 15 til 19 år, som til sammen tok 3 gull, 1 sølv og 1 bronse.

 

Lea med sin gullmedalje fra 60 m hekk.

 

Allerede på stevnets første dag fosset Lea Alise Gundersen inn til gull på 60m hekk med tiden 8,84 sek, som er den tredje beste tiden av en 16 åringen i Hordalands gjennom alle tider. På dag to sto lengde på programmet. Også her stakk Lea Alise av med gullet med et lengste hopp på 5,59m. Overraskende ble det også gull i høyde med 1,55m på stevnets siste dag. 3 gull i et og samme mesterskap lar seg absolutt høre.

I finalen på 60m for gutter 18 og 19 år hadde Fyllingen som eneste klubb to utøvere i finalen, og de imponerte. Emil Gundersen (G18-19) tok sølv på 60m med tiden 7,07 sek som er ny personlig rekord, mens Mats R Hjørnevik token sterk 4. plass. På 200m stakk i tillegg Emil av med bronsemedaljen. Emil satte ny personlig rekord i forsøksheatet med tiden 22,38 sek, som er den tredje beste tiden innendørs av en 18-åring i Hordaland gjennom alle tider.

I tillegg til medaljer, ble det flere gode plasseringer, og nye personlige rekorder for gjengen fra Fyllingen.

Fyllingen har hatt en flott innendørssesong, hvor mange av utøverne har hevdet seg helt i Norgestoppen i sine aldersklasser. Endre Hartvedt Haugen satte blant annet ny kretsrekord innendørs i klassen gutter 14 år både på 600m og på 1500m. Han troner også øverst på årets Norgesstatistikk innendørs.

Nå ser vi frem til utendørssesongen.

Andre saker