• Med parkeringsmuligheter for besøkende til Kanadaskogen og Tennebekk ved Tennebekk turparkering og hundeparken, ved badeplassen i Nipedalen (bildet), og ved Spelhaugen på Fyllingsdalen-siden, synes byrådet at dagens parkeringstilbud er tilstrekkelig. Erfaringen fra turgåere er at selv om det er god plass om formiddagen på hverdager, fylles det fort opp i helgene. Slik så det ut i Tennebekk en godværsdag i mars. (Foto: John Kristian Skage)

Vil ha flere parkeringsplasser ved Kanadaskogen

Fremskrittspartiet vil ha flere parkeringsplasser i Tennebekk. Det vil ikke Bergen bystyre.

Artikkelen er kun tilgjengelig for abonnenter

Bli abonnent du også

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Tonje Geithus

tonje@sydvesten.no

Andre saker