17. mai-program i Sydvesten

Send 17.mai-programmet til Sydvesten.

Den store dagen nærmer seg, og i år kan vi endelig feire dagen uten noen smittevernsrestriksjoner. Skolene kan igjen invitere små og store til tradisjonsrike leker, pølser, is, fest og moro. Etter to år med restriksjoner er vi sikre på at det er mange små og store som gleder seg ekstra mye til 17.mai i år. Tradisjonen tro ønsker vi i Sydvesten å trykke alle de spennende 17.mai-programmene for skoler og andre som arrangerer fine ting på nasjonaldagen.

Dette er helt gratis og vil komme på trykk i vår fulldistribusjon som kommer ut 12. mai.

Vi vil helst ha programmet tilsendt så raskt som mulig, så snart det er klart. Men senest innen fredag 6. mai.

Programmet sendes til red@sydvesten.no. Send det helst i word-format.

Av

Mette L. Skulstad

skulstad@sydvesten.no

Andre saker