• Helge Nilsen er klar for konsert på Laksevåg. (Foto: Kim Bøyum)

Helge Nilsen og artistvennene hans spiller gratis for Ukraina

Lions Club Laksevåg arrangerer konsert med Helge Nilsen og hans musikalske venner i Nygård kirke 22. mai.

– Vi startet med disse konsertene i 2016 og de har blitt holdt årlig unntatt de to siste årene da pandemien har stoppet slike arrangementer. Nå prøver vi igjen og vi håper folk ønsker å komme ut og treffe venner, etter å ha vist forsiktighet i to år. Det er tid for å bli sosiale igjen, fastslår Steinar Jakobsen, president i LC Laksevåg. 

Konserten i Nygård kirke holdes 22. mai. kl. 18.00. Billetter koster kr 300,- og kan kjøpes ved inngangen. 

– Vi i Lions og Helge med sine artistvenner er klare og fulle av energi. Alle artistene stiller opp gratis og pengene vi får samlet inn går uavkortet til krigsofrene i Ukraina. Lions Norge samarbeider med andre Lions-klubber i Ukraina og Europa og alle i systemet arbeider gratis, slik at alle pengene går til å hjelpe dem som trenger det. 

I tillegg til Helge Nilsen, pop-koret Dixie og gruppen Klang er disse med på konserten: 

Solister: Stein Hauge, Linda Ekeland, Anette Genius og Emmelin Marsteen. 

Orkester: Egil Skjelnes, David Genius, Vidar Eldholm, Jon Martin Skauge og Lasse Fjellbirkeland. 

Av

Kim Bøyum

kim@sydvesten.no

Andre saker