• Susanne Fanebust fra Myrdalskogen og Arne Stordal fra Fyllingsdalen er henholdsvis daglig leder og eier av den nystartede bedriften Alrekstad. Duoen satser stort på høykvalitets røykelaks og spennende øl – inspirert av vikingene og Bergen for 1000 år siden. (Foto: Atle Bogen)

Inspirert av vikingene:

Satser stort på øl og fisk

– Hovedmålet er å spre matglede gjennom verdens beste røykelaks og et øl som inneholder hardt arbeid, smiler Susanne Fanebust fra Myrdalskogen. Sammen med gründer og eier Arne Stordal fra Fyllingsdalen vil hun skape produkter inspirert av vikingene. Merk deg navnet Alrekstad allerede nå.

Artikkelen er kun tilgjengelig for abonnenter

Bli abonnent du også

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Andre saker