• Styreleder i Fyllingen håndball, Lars Tennebekk tester fornøyd ut de nye tribunene som skal brukes når Fyllingen håndball spiller kampene sine. Tribunen tar cirka 1200 mennesker. (Foto: Joachim Takle)

Klar for å ta i mot 1200 mennesker på hver hjemmekamp

Framohallen er under oppussing. Framohallen ble i 1998 gitt som gave til Fyllingen Idrettslag Alliansen fra Framo ved Trond Mohn. Det er Stiftelsen Framohallen som står for drift og nå oppgraderingen av Framohallen, som består av å få ny tribune, nytt dekke på banene, flytting av lys, høyttalere og tidtakertavlen. Framohallen skal med den nye tribunen ta cirka 1200 mennesker.  Kostnadene på alt ligger på rundt 13 millioner kroner forteller styreleder i Fyllingen håndball, Lars Tennebekk.

Artikkelen er kun tilgjengelig for abonnenter

Bli abonnent du også

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Joachim Takle

joachim.takle@gmail.com

Andre saker