• ARKIV: Kommende lørdag blir det åpen brannstasjon på Laksevåg fra klokken 11 til 14. (Foto: Kim Bøyum)

Lørdag kan du teste deg som brannkonstabel på Laksevåg brannstasjon

Bergen brannvesen inviterer til åpen brannstasjon kommende lørdag 24.september. De vil holde åpent for publikum fra klokken 11.00 til 14.00. Laksevåg brannstasjon som ligger langs Bjørgeveien blir nærmest for Sydvesten sine lesere.

På Bergen kommune sine hjemmesider oppfordres det til å bli med på en spennende og lærerik dag for både store og små. med aktiviteter for hele familien. Barna kan spyle med brannslange, prøvesitte brannbil og teste brannkunnskapene sine i en aktivitetsløype. 

Det vil være kafé på Laksevåg brannstasjon i likhet med alle de andre brannstasjonene. På Bergen brannvesen sine Facebook-sider skriver de at det er mulig å få kjøpt seg noe godt å spise og samtidig støtte en veldig god sak. Alle inntektene fra kaféen går til Norsk forening for brannskadde og Burn Camp. Burn Camp er et landsdekkende mestringskurs for personer i alle aldre som har fått en brannskade. 

Bergen brannvesen forteller at de forventer veldig mange besøkende og de oppfordrer alle som kan til å reise kollektivt den dagen. Hvis du skal kjøre informerer de om at det er mulig å parkere ved Kiwi Bjørgeveien på baksiden av butikken og på den borterste delen av parkeringsplassen. 

Av

Joachim Takle

joachim.takle@gmail.com

Andre saker