Åpner ny restaurant på senteret
Kjeden har allerede to restauranter i Bergen, og er nå klare for å åpne én til.
Den nasjonale sushikjeden Sabrura Sticks & Sushi åpner ny restaurant på Vestkanten Storsenter.
Sabrura åpnet dørene for første gang på Byhaven i Trondheim i 2012, og er i dag kjent for å gi fersk sushi og andre asiatiske smaker til folket. Målet er å bli Norges råeste sushikjede, skriver de selv i en pressemelding.
Kjeden har nå 33 restauranter over hele landet. I løpet av 2022 åpnet Sabrura flere nye restauranter spredt utover ulike steder i Norge. Kjeden har allerede to restauranter i Bergen, og er nå klare for å åpne én til.
– Vi gleder oss stort over å kunne åpne dørene til nok en Sabrura Sticks & Sushi. Med en så travel og folkelig lokasjon som Vestkanten Storsenter er målet å fortsette å gi sushi til folket, sier kjedeleder Preben Oosterhof.
– Sabrura passer perfekt i miksen med de andre serveringsstedene vi har her på Vestkanten, sier senterleder Ole Konrad Fjeldstad Iversen i pressemeldingen.
Kommende restauranteier for Sabrura Vestkanten, Kaj Kvinge, gleder seg.
– Med over 20 år siden jeg tok kokkeutdanning går endelig drømmen om egen restaurant i oppfyllelse. Jeg gleder meg urolig mye til å skape en egen arbeidsplass og ett eget superteam. Dette blir rått, sier Kvinge.