• Kjedeleder Preben Oosterhof gleder seg.

Åpner ny restaurant på senteret

Kjeden har allerede to restauranter i Bergen, og er nå klare for å åpne én til.

Den nasjonale sushikjeden Sabrura Sticks & Sushi åpner ny restaurant på Vestkanten Storsenter.

Sabrura åpnet dørene for første gang på Byhaven i Trondheim i 2012, og er i dag kjent for å gi fersk sushi og andre asiatiske smaker til folket. Målet er å bli Norges råeste sushikjede, skriver de selv i en pressemelding.

Kjeden har nå 33 restauranter over hele landet. I løpet av 2022 åpnet Sabrura flere nye restauranter spredt utover ulike steder i Norge. Kjeden har allerede to restauranter i Bergen, og er nå klare for å åpne én til. 

– Vi gleder oss stort over å kunne åpne dørene til nok en Sabrura Sticks & Sushi. Med en så travel og folkelig lokasjon som Vestkanten Storsenter er målet å fortsette å gi sushi til folket, sier kjedeleder Preben Oosterhof.

– Sabrura passer perfekt i miksen med de andre serveringsstedene vi har her på Vestkanten, sier senterleder Ole Konrad Fjeldstad Iversen i pressemeldingen.

Kommende restauranteier for Sabrura Vestkanten, Kaj Kvinge, gleder seg.

– Med over 20 år siden jeg tok kokkeutdanning går endelig drømmen om egen restaurant i oppfyllelse. Jeg gleder meg urolig mye til å skape en egen arbeidsplass og ett eget superteam. Dette blir rått, sier Kvinge.

Av

Kim Bøyum

kim@sydvesten.no

Andre saker