• Camilla og Kjetil Garmann blir eiere av den tredje Kirppis-butikken i landet. (Foto: Privat)

Lørdag åpner paret bruktbutikk og minikafé

Ønsker å være en motvekt til overforbruk og overproduksjon.

Lørdag 18. mars åpner Kirppis på Drotningsvik senter. 

Dette er en loppesupermarkedkjede hvor man kan leie hylleplass for å selge egne ting.  

– Kirppis har som mål å gjøre det enkelt å kjøpe brukt, derfor har vi laget en butikk hvor man kan kjøpe og selge ting til hele familien, lokker Camilla Garmann. 

Molde, Hamar og Drotningsvik

Hun og ektemannen Kjetil Garmann blir med dette eiere av den tredje Kirppis-butikken i landet. 

– Vi ønsker å være en motvekt til overforbruk og overproduksjon. Tenk så mye fint som finnes der ute i de tusen hjem som ikke blir brukt, sier hun. 

– Her har du et stort utvalg, og kan prøve og kjenne på det du vil kjøpe. Vi har delt butikken inn i tre avdelinger: Hjem/fritid, dame/herre og barn. I tillegg blir det er minikafé hvor det kan nytes en kopp kaffe.  

Den første Kirppis-butikken åpnet i 2020, i Hustadvika utenfor Molde. Grunnlegger Marte Drejer Haldorsen har hele tiden hatt et ønske om å spre konseptet til hele landet. 

Ordføreren kommer

– Kirppis Hamar åpnet 4. februar i år og har vært en braksuksess. Vi har all grunn til å forvente det samme her, sier Garmann. 

– Vi har allerede fått enormt positiv respons, både på sosiale medier og folk som slår av en prat når de er innom senteret.  

18. mars blir det snor-klipping av ordfører Linn Engø klokken 10. Det vil også bli arrangert konkurranse og servert noe å bite i, opplyser Garmann. 

Av

Kim Bøyum

kim@sydvesten.no

Andre saker