• Ross, Marianne Sulen, Kathleen Pettersson, Jan-Henrik Haugsøen. (Foto: Renate Hjelland)

Med låter som «Lavtrykk i Bergen» og «På seiltur til Fedje» får de frem smilet hos publikum

12. mars var visens dag. Fyllingsdalen Viseklubb markerte dagen, litt på forskudd, med en flott konsert på Oasen kjøpesenter på lørdag.

Styreleder i Fyllingsdalen Viseklubb, Kathleen Pettersson, forteller at de ble tatt veldig godt imot av begeistrede kunder på senteret.

 

Allsang på senteret

- Det er jo selvsagt ekstra kjekt å få opptre for nærmiljøet vårt, men samtidig er det også litt ekstra nervepirrende, smiler Pettersson.

Fyllingsdalen Viseklubb synger på både norsk og engelsk.

- Sanger som Kjærlighetsvisa, You got a friend, Ballongvisa, Make you feel my love, kjenner folk igjen, og mange hiver seg på i allsang. Det synes vi er ekstra gøy, sier styrelederen.

Men viseklubben nøyer seg ikke med å ha bare kjente og kjære viser på repertoaret. De varter også opp med egne låter som medlemmer i viseklubben har skrevet. Med titler som «Lavtrykk i Bergen» og «På seiltur til Fedje» får de frem både smil og glede hos publikum.

 

Gjertrud Coutinho, Kathleen Pettersson, Lise Oen-Pedersen, Marianne Sulen, Eyvind Kartveit, Jan-Henrik Haugsøen, Trygvetrubadur. (Foto: Renate Hjelland)

 

- Gode tekster kan mange kjenne seg igjen i, og med fengende melodier til, blir det sjelden feil, fastslår Pettersson.

 

Skal opptre på Statsraad Lehmkuhl

De sangglade medlemmene i viseklubben er allerede godt i gang med planleggingen av sin neste opptreden, på selveste Statsraad Lehmkuhl.

- Vår neste opptreden er den 16. april når nasjonalskatten vår Statsraad Lehmkuhl har kommet hjem etter å ha vært på en to-års jordomseiling på One Oceon Expedition. Det er stas at vi skal få representere bydelen gjennom Fyllingsdalen og Laksevåg kulturkontor med denne opptredenen, sier en ydmyk og stolt styreleder i Fyllingsdalen Viseklubb.

Hun forteller at de har mange spennende oppdrag foran seg. Men først er det alle de fine inntrykkene fra konserten på Oasen som skal fordøyes.

- Takk til ledelsen på Oasen, Securitas og alle kundene som gjorde Visens dag så fin sammen med oss, smiler Pettersson.

Av

Mette L. Skulstad

skulstad@sydvesten.no

Andre saker