Foredrag om fremtidsfullmakt

Demens og annen alvorlig sykdom kan gjøre at du en gang i fremtiden trenger hjelp. Hvis du oppretter fremtidsfullmakt, kan du bestemme at noen du stoler på, skal ta vare på dine interesser den dagen du ikke klarer det selv. I regi av Laksevåg Frivillighetssentral, holder Helge Farestveit et eget foredrag om nettopp fremtidsfullmakt.


HER FINNER DU TIDSPUNKT OG HELE PROGRAMMET!

Kirkekonsert med solister og ensembler fra Damsgård Skoles Musikkorps

Mai er musikkorpsenes tid til å vise hele Norge hva de har øvd på det siste året. Så også under Damsgårdsdagene. Damsgård Skoles Musikkorps samler musikanter fra skolene Holen og Damsgård. Under Damsgårdsdagene inviterer de til kirkekonsert. På konserten får du høre solister og ensembler fra skolekorpset. Konserten blir arrangert i samarbeid med Bergen kulturskole.

Fyllingsdalen Teater spiller utdrag fra Hakkebakkeskogen

Fyllingsdalen Teater har vært en av Bergens viktigste kulturelle bidragsytere for barn og unge i over 40 år. Mange kjente navn fra bergensscenen startet karrieren sin her. Under Damsgårdsdagene tar Fyllingsdalens teaterspirer turen til Laksevåg. Her vil de spille utdrag fra Hakkebakkeskogen.


Busstur med guide

1. januar 1972 var Laksevåg kommune historie. Kommunens 24 672 innbyggere ble en del av Bergen kommune. Men før den tid hadde Laksevåg sin egen spennende historie. Under Damsgårdsdagene kan du mønstre på en busstur med guide i eget nærmiljø.

Tvillingenes Bruktmarked

Gjenbruk. Redesign. Bærekraft. Shoppestopp. Begrepene som brukes er mange for å få oss alle til å kjøpe mindre nytt, og heller satse på brukte varer når det er noe vi trenger. I regi av Laksevåg Frivillighetssentral, arrangeres det bruktmarked under Damsgårdsdagene.


Kassebilløpet

Laksevågs svar på Formel 1 – det store Kassebilløpet er selvsagt på programmet også i år. Her går det fort i svingene. Det blir premie for raskeste tid og kuleste bil. Søndag 4. juni mellom klokken 14.00 og 14.45 setter Laksevågs tøffeste utfor i bakken mellom Damsgårdsveien og Fergehallen. Heder og ære blir utdelt på scenen i Laksevågparken senere på dagen.