• Roy Wassberg skal trene FKF-herrene i 2020. Her sitter han ved siden av Erik Huseklepp under det ekstraordinære årsmøtet i klubben i starten av desember. (Foto: Kim Bøyum)

Endelig er det klart hvem som blir ny FKF-trener

Tredje juledag melder FK Fyllingsdalen at Roy Wassberg tar over som trener for FK Fyllingsdalens herrer.

Allerede i oktober ble Wassberg nevnt som den heteste kandidaten til jobben som Fyllingsdalen-trener, men på grunn av kaoset som har hersket på Varden ble trenerjakten lenge satt på vent. Tredje dag jul melder FKF imidlertid på sin Facebook-side at Wassberg er klar som trener. Klubben skriver følgende:

“Roy Wassberg får ansvaret for FK Fyllingsdalen sitt herrelag i 3. divisjon kommende sesong. Wassberg tar over etter Hiep Tran. Det er i skrivende stund ikke klart hvem han skal ha med seg som støtteapparat rundt A-laget. Det jobbes med å sette sammen resten av trenerteamet som vi håper er klart til sesongoppkjøringen begynner tidlig i januar.

Roy Wassberg er en ressursperson med lang spillererfaring både fra FKF og mange år som spiller på A-laget til Brann. FKF ønsker med denne satsingen å rette fokus mot utvikling av egne spillere til seniorlagene. Klubben har tro på at Roy Wassberg er den rette til å gjennomføre klubbens verdier om å være ambisiøs, samtidig som fellesskap og omtanke for alle spillere i klubben blir ivaretatt.

Roy Wassberg har sterk lokal forankring, og klubben mener at vi med ansettelsen av Roy Wassberg har lagt til rette for at vi sammen kan strekke oss mot FKF sine mål.”

Av

Kim Bøyum

kim@sydvesten.no

Andre saker