• FK Fyllingsdalen har vært uten daglig leder siden i fjor høst. Nå har Audun Dalland (til v.) takket ja til stillingen. Her fra det ekstraordinære årsmøtet i klubben i desember. (Foto: Kim Bøyum)

FKF har ansatt ny daglig leder

Audun Dalland (43) inntar sjefsstolen på Varden 1. februar.

− Jeg gleder meg til å ta fatt på alt det spennende i klubben. Det er et enormt potensial der. Og så gleder jeg meg til å bli kjent med alle trenerne, de frivillige og andre ressurspersoner, sier Dalland.

Han har flere barn i klubben, og har vært engasjert rundt ulike lag i flere år. 43-åringen er utdannet pedagog og har erfaring som leder i barnehage og skole.

− 2020 handler om å finne ut av ting sammen og gjøre det bedre på flere plan. Men først og fremst handler det om å bygge en stødig grunnmur. Så får vi telle opp både for min del og klubbens del på slutten av året. For meg er det klubben og samholdet det handler om, sier Dalland.

 

LES ALT OM HØSTENS DRAMA I FKF (artikkelen fortsetter nedenfor):

Valgt til ny FKF-styreleder

Roy Wassberg blir FKF-trener

Denne mannen er innstilt som ny styreleder i FKF

En måned med maktkamp i FKF

Disse var til stede da FKFs framtid ble diskutert

Derfor kan kalenderen avgjøre FKF-maktkampen

- Et uklokt valg

Leter etter et samlende styre

Styret trakk seg med umiddelbar virkning

Trekker ut seg, firmaet, datterselskapet og sine venner

Denne SMS-en fra Trond Mohn vekker oppsikt på Varden

Åpner for å komme tilbake som daglig leder

Dette sa Kjell Tennfjord før årsmøtet

FKFs daglige leder har trukket seg

 

På slutten av 2019 stormet det i FKF på mange måter. Hele styret trakk seg i slutten av oktober, og Dalland var en av dem som ble valgt inn som styremedlem i starten av desember. Nå har han gått ut av styret for å kunne tiltre som daglig leder. Den turbulente tiden til tross, ser han ikke på dette som et vanskelig tidspunkt å gå inn i klubben på.

− Klubben trenger en daglig leder som kan samle ressursene og sammen med styret stake ut kursen. Jeg er blitt spurt, og ser på det som en stor tillitserklæring. Det er mange utfordringer, men også mye positivt. For meg passer det nå, sier Dalland.

Styreleder Trond Leganger sier at det har vært et par aktuelle kandidater til stillingen, men at styret var enstemmig i valget av Dalland.

− Etter at styret ble valgt, spurte jeg alle om det var noen som var interessert i jobben som daglig leder. Audun meldte seg, og alle i styret var enige om at han er rett mann, sier Leganger.

− Audun kjenner klubben godt, og han innehar en rekke kompetanser som vi vil nyte godt av. Han er en reflektert mann som er god på kommunikasjon og samarbeid. Og han har rett alder. Jeg tror dette blir et godt valg og et tillitsfullt samarbeid, sier styrelederen.

Av

Kim Bøyum

kim@sydvesten.no

Andre saker