• Beste mannlige syklist i år ble Tore på 3B. Beste kvinnelige syklist ble Magda fra 3A. 

Innsendt:

Tore og Magda imponerte i sykkel-VM

Betanien rehabilitering og sykehjem satser på sykkel-VM for eldre.

– Vi stilte med fem lag i år som i fjor. Sykkelgleden er stor og samtlige deltakere sykler så svetten siler. Beste avdeling ble i år som tidligere år 3B. Beste mannlige syklist i år ble Tore på 3B. Beste kvinnelige syklist ble Magda fra 3A. Av 180 deltagende lag fra 9 ulike land kom vårt lag 3B på 32 plass. En virkelig fin prestasjon! skriver frivillighetskoordinator Kristine Drake.

Hun forteller også at gjenåpningen av landet er blitt behørig feiret på sykehjemmet.

– Fredag 1. oktober var det duket for en solid krabbefest på Betanien. Endelig kunne vi feire at pandemien er på hell! Frivillige er på full fart tilbake på sykehjemmet igjen, og denne dagen spilte Karen trekkspill til stor glede for alle. Heldigvis har vi vårt eget kjøkken her på Betanien, og de disket opp med sjømat fra byens beste leverandører. Det ble både krabbe og reker, akkompagnert av eggesalat, eggerøre, laks, brød mm. Det var ikke grunn til å spare på noe, melder Drake.

Innsendt av Betanien

Andre saker